+36-62 / 533-227
Magyar English
Fenntartható, megújuló energia

ISO 9001:2008



Az Altherm Kft. minőségpolitikája

Az Altherm Kft. feladatának tekinti, hogy termékével/szolgáltatásával minden tekintetben megfeleljen ügyfelei elvárásának, céltudatos, szolgálatkész, új kihívásokra fogékony, feladatát minőségi módon ellátó szolgáltatást nyújtson az üzletviteli szaktanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

A vezetés stratégiai célja a vállalat piaci helyzetének további erősítése úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti megbízható, korszerű rendszert működtessen, ezt folyamatosan fejlessze, a vállalati szolgáltatások minőségét folyamatosan javítsa, a minőség iránti elkötelezettséget növelje. Ezért a munkatársaitól, szakembereitől a vevői igényeknek legjobban megfelelő, minőségi munkavégzést vár el, legyen szó akár üzletviteli tanácsadásról akár pályázatírással kapcsolatos tevékenységről vagy egyéb szolgáltatásról. A vállalat e követelményt a beszállítók és alvállalkozók felé is érvényesíti, tőlük hibátlan terméket és megfelelő szintű szolgáltatást vár el. A vállalkozásaink által előállított termékek, nyújtott szolgáltatásokat a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően állítja elő, illetve azt a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti.

Az Altherm Kft. működésének minden szintjén biztosítja a minőségtudatosság kialakítását. A munkatársak rendszeres képzésével garantálja, hogy naprakész és magas szintű felkészültségük révén a minőség javításához aktívan hozzájáruljanak és e tevékenységben eredményesek legyenek.


Minőségirányítási rendszer működtetésével a vállalat
  • ügyfeleinek maximális kiszolgálást,
  • partnereinek megbízható üzleti társat,
  • tulajdonosoknak megfelelő profitot,
  • vezetőknek törekvéseik megvalósítását,
  • munkatársaknak stabil, jó megélhetést
biztosító korszerű munkahelyet kíván nyújtani.

Az Altherm Kft. folyamatai igazodnak a jogszabályi, szakmai követelményekhez, a belső előírásokhoz, szabványokhoz, szokványokhoz. A vezetés biztosítja, hogy minden munkatárs és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, működési előírásait, ugyanakkor a szükséges feltételek biztosítása mellett elvárja, hogy a munkatársak felelősen alkalmazzák azt a napi gyakorlatban a szervezet minden szintjén.


Hódmezővásárhely, 2015.03.02.

………………………………                
  Sarusi-Molnár Andrea                    
     ügyvezető igazgató                        
     Altherm Kft.                                     

Önnek is tudunk segíteni!

  • Tervezés
  • Engedélyeztetés
  • Kivitelezés
× Sikeres pályázatok