Látogatóinknak lehetősége van regisztrálni weblapunkra. Ha elfelejtette jelszavát, a jelszóemlékeztető levél küldéséhez kattintson ide.
Belépés    
Itt van Ön: Főoldal Szakmai hírek
Együttműködés az SZTE Mezőgazdasági Karral
Együttműködés az SZTE Mezőgazdasági Karral
 
Ez év tavaszán az Altherm Kft. és a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara együttműködési megállapodást kötött, melynek a legfőbb célja az agrárképzés színvonalának javítása, a hatékonyabb tehetséggondozás megvalósítása és a gyakorlatorientált képzés hátterének biztosítása.
 
Cégünk részvételével, s a Temesvári Politehnica Egyetem vezetésével, továbbá a Resicai Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem közreműködésével indított Romániában kiírt “Regional and Euro-regional Partnership for the Transition to the Labour Market through Career Counselling and Internships at Potential Employers - PRACTICOR ® EURO-REGIO” című Európai Uniós kutatási projekt keretében, melynek futamideje 2 év (2015-2016) temesvári diákok látogattak el a Mezőgazdasági Karra (május 19, május 21 és május 27.
 
Cégcsoportunkat Sarusi-Kiss József ügyvezető képviselte, aki a temesvári diákoknak szakterületüknek megfelelő elméleti és gyakorlati előadásokat tartott a biomassza tüzelés és mezőgazdasági épületrendszerek komplett tartástechnológiával c. témakörökben.