Látogatóinknak lehetősége van regisztrálni weblapunkra. Ha elfelejtette jelszavát, a jelszóemlékeztető levél küldéséhez kattintson ide.
Belépés    
Itt van Ön: Főoldal Szakmai hírek
Védje meg báláit, terményeit
Hatásos védelem szalma- és szénabálák valamint gabona tárolására, apríték , cukorrépa, burgonya és siló illetve komposzt takarásáraTudta, hogy a már nedves bála is ki tud száradni, ha TOPTEX-szel takarja be?

Új nedvesség nem éri a vízlepergető hatás miatt, de a sűrűn szövött PE szálaknak köszönhetően "lélegzik" a bála és így ki tud száradni. Akár almozásra, tüzelésre vagy takarmányozásra használja majd a bálát, a minőség lényeges eleme az alacsony nedvességtartalom, azaz az esőtől védenie kell a bálakazlakat.
Ha nedvesen fóliával takarja le, garantált, hogy a penész gombák dolgozni kezdenek...

Tudta, hogy nem csak bála, apríték de akár fa készáru termékei védelmét is biztosítja?


    
Tudta, hogy kérésre a standard 9,8 m x 12,5 m a 9,8 m x 25 m és a 12 x 25 m-es tekercseket megrendelésre egyedi méretre konfekcionáljuk illetve rögzítő gyűrűkkel látjuk el?


    Tudta, hogy alkalmas a gabonavédelmére -portól, madaraktól-, a gabona lélegzik alatta, nem fülled be, de szárad, természetes szellőzést biztosít?


    

 

Tudta, hogy a cukorrépa, burgonya védelmét is tökéletesen ellátja?

Véd az esőtől, fagytól, megvédi az értékes beltartalmi értékeket, nincs keményítőtartalom veszteség.

    Tudta, hogy a siló, komposzt takarására is kiválóan alkalmas ?

Biztosítja az optimális nedvességet és hőmérsékletet, véd a kiszáradástól és biztosítja a megfelelő aerob bomlást( lehetővé téve a szükséges gázcserét).
Bővebb információt a termékekről a linkekre kattintva:
Toptex szalmabála takaró
Toptex apríték védő
Az előnyös, jó tulajdonságai a hagyományos "fekete fóliával" szemben mindenképpen azt mutatják, hogy érdemes hosszabb távon alkalmazni a TOPTEX különleges takaró anyagot:

- ellentétben a fekete fóliával nagyon erős, szövött felépítése miatt "viharálló", ezért nem kell az első vihar után újra takarni!

- egy év helyett 3-4 évig nincs gondunk az újra vásárlásra (három éven keresztül felhasználható minden károsodás nélkül) Ezért gazdaságosabb, mint a fekete fólia!

szellőzése az anyag szálas felépítése miatt kiváló! Az alatta tárolt bármilyen anyag nem rohad össze, nem erjed, nem gombásodik! (a fekete fólia lezárja a teret a párolgás előtt, nem szellőzik)!

Konfekcionálható! Igény szerinti méretre szabható, és újra varrható. Beszeghető, ellátható rögzítő karikákkal, mellyel a takaró rögzítését biztonságosan meg lehet oldani. (a rögzítése hasonló, mint a fóliánál, de "átfedéseknél" nem csúszik el az anyag egymáson)!
Ha olyan megoldást keres, amikor a bálák tárolása mellett géptárolásra is alkalmas, akkor kérjen ajánlatot olcsó, de minőségi horganyzott acélvázas, 10 év garanciás, ponyvával borított tároló színjeinkre!

        

A termékkatalógust megtalálja erre a linkre kattintva!

Géptároló katalógus

Műszaki kérdések és árajánlatkérések tekintetében állunk szíves rendelkezésére (telefon: +36-62-533-227)!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt kérhet ajánlatot!

Sarusi-Molnár Andrea
ügyvezető igazgató
 
 
 
 
 
 

6800 Hódmezővásárhely Andrássy u. 29.
Mobil:06-30-2020-081
Tel: 06-62-533-227 Fax: 06-62-533-228
Web:www.altherm.hu
E-mail: andrea.sarusi-molnar@altherm.hu

      

Sarusi-Kiss József 
ügyvezető igazgató
 
 

Alternconsult Energetikai Tanácsadó
és Kutatás-fejlesztési Kft.
 
6800 Hódmezővásárhely, Kertész köz 1/B
Tel.: 62/533-227   Fax: 62/533-228
Mobil:+36-30-9551-317
Web: www.alternconsult.hu
E-mail: jozsef.sarusi-kiss@alternconsult.hu